Menu

Live Sessions: Faunafest Med Chancha Via Circuito,

Stockholm

Trädgården
torsdag, 19 juli 2018 kl:17:00

19 juli - Trädgården Live Sessions


Faunafest presenterar:


CHANCHA VÍA CIRCUITO
Pedro Canale, mer känd som Chancha Vía Circuito är producent, DJ och kompositör från Buenos Aires. Fusion mellan elektronisk musik och cumbia är kärnan i Chancha Vía Circuitos musik. Han utforskar den minimalistiska sidan av digital cumbia och hämtar inspiration från afro-dance, murgas, minimal dub, IDM & downtempo. Digitala rytmer delar ljudrymd med folklore. Under 2018 släpptes albumet Bienaventuranza och nu kommer han äntligen till Trädgården.


KLIK & FRIK


FAUNAFEST
I 15 år har scenografen Gabriel Agut och konstnären Eka Acosta ordnat några av Stockholms mest fantasifulla, kosmopolitiska sfester under namnet Faunafest. Alltid på speciella platser, som grottor och glaspaviljonger, men med känslan av en väldigt speciell hemmamaskerad. I dagsläget består Faunafest av 6 konstnärer som är delaktiga i olika produktioner. Målet för Faunafest är att samla personer från helt olika läger och tillsammans bryta ner ålders-, yrkes- och musik­smakbarriärer med hjälp av oväntade bokningar, happenings och intergalaktisk dekor.


Faunafest: Där gränsen mellan salong och scen upplöses. Publiken integreras om än omedvetet i en pågående föreställning där konst och scenformer sammanstrålar i slutliga fusioner.


DJ's:
Barda
Victor Norman
BeGun (Live)
DJ Xangoson


21 år
17-03

Datum / Tid

torsdag, 19 juli 2018 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Trädgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

135

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad