Menu

Barnivalen

Stockholm

Trädgården
söndag, 2 september 2018 kl:13:00

Barnivalen – en magisk fest för barn i alla åldrar


Söndag 2 september
13 – 17
Pris: 150 kr per person + serviceavgifter
Barn under 2 år går in gratis
Familjepris: 2 vuxna och upp till tre barn 320 kr + serviceavgifter
Hela inträdet går oavkortat till War Childs arbete med barn i krig


-----------------------------------------------------------------------------
Barnivalen – en magisk dagsfest för stora och små


2 september smäller det! Då är det årets härligaste dagsfest för stora och små. En chans att ha kul och göra gott, på samma gång! Ta med alla du känner som har barnasinnet i behåll. Barnivalen vill ni inte missa!


Alla de här är redan med:


Clownen Manne


Manne behöver väl knappast någon introduktion? Clownernas clown finns självklart på plats på Barnivalen för att roa och interagera med både barn och vuxna i publiken.


Magic Thor


Magiska tricks, fantastiska jongleringskonster med machetes(!) och vaudevillekonster har tagit mäktiga Magic Thor runt hela världen. 2 september är han på Barnivalen och precis vad som helst kan hända!


Ann Söderlund


Vår cirkusdirektör för dagen är ingen mindre än den fantastiska journalisten, programledaren, författaren och fembarnsmamman Ann Söderlund! Ann är Barivalens cirkusdirektör och kommer se till att inte en sekund blir tråkig.


Jesper Nikolajeff


Cirkus Cirkör-artisten som just nu är högaktuell efter att ha regisserat showen Aquanauts under Kulturveckan i Stockholm kommer och uppträder för alla stora och små på Barnivalen.


De grymma artisterna som är klara för Barnivalen är fantastiska nya stjärnan Lionman, Renaida från melodifestivalen, coola Niello och Drömhus! Fler artister tillkännages inom kort!


Lyssna på artisterna här: open.spotify.com/artist/643bvSrCzawnfdDySi1mry?si=LLQGX8SsQoKKHNnEAVn2hwhttps://open.spotify.com/track/14BJEmweSNLrdekZDF9j8V?si=ZRS5IEltRdWUX7KB8tADxA open.spotify.com/track/6kNmqIK4l1e9zcIUiStL7e?si=94OlTz03SjSprZvGHmKasg


open.spotify.com/track/4kXeR93gVxghN1ABX40WUE?si=Wp2YVFQcT46FQUFuTJ3shw


Dessutom: Ansiktsmålning, hoppborg, ritverkstad med fantastiska Stina Wirsén, brottning med världens starkaste man och allsång för barn. Dessutom blir det sagomaraton med dom underbara barnboksförfattarna Lisa Bjärbo, Åsa Lind, Per Gustavsson, Rose Lagercrantz, Matilda Ruta, Ellen Karlsson, Emil Gunér, Cilla Jackert!


Plus mycket, mycket mer! Glöm inte att köpa biljetter. Bjud med grannen, bästa vännen, mormor och han i affären på hörnet. Alla är välkomna!


Vi ses!


Läs mer här: www.facebook.com/events/264937477634635
Läs mer om War Childs arbete: www.warchild.se

Datum / Tid

söndag, 2 september 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Trädgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160kr - 330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad