Menu

Shitkid, Gorilla Angreb, Jelly Crystal

Stockholm

Trädgården
onsdag, 12 juni 2019 kl:17:00

Några av våra absoluta stökfavoriter möts under en och samma kväll!


SHITKID
Aka Åsa Söderqvist, har på bara två år blivit en av Sveriges mest omtalade artister. Debutalbumet ”Fish” hyllades både nationellt och internationellt och det är solklart att vi inte är dom ända som väntar slavsikt på uppföljaren ”Detention” som släpps i Maj. Kolla in senaste singeln "SuMmEr BrEaK” redan nu. Heminspelad anti-pop när den är som absolut bäst. Shitkid for president!
www.instagram.com/xshitkidx/


GORILLA ANGREB
Gorilla Angreb var ett av de stora namnen under den stora skandinaviska punkvågen i början av 2000-talet. Efter en 9 år lång paus, återuppstod bandet sommar 2016 och har sedan dess spelat en del utvalda konserter i Danmark, USA och resten av Europa och nu är det äntligen dax för dem att stå på Trädgårdens scen. Gorilla Angreb är rå, melodisk och samspelt punkrock med en liten dos av surf och en handfull garage.
www.youtube.com/watch?v=SiueqzD-4Z8


JELLY CRYSTAL
Filip Johnson har under aliaset Jelly Crystal fångat mångas uppmärksamhet. År 2018 släppte Filip två singlar: "Now Awake" och duetten "PTL" med Shitkid. År 2019 har rivstartat med ytterligare ett uppmärksammat släpp – "Beverly Hills" – vars video nyligen premiärades på SVT:s PSL. Filip själv beskriver sin musik som "like if an acid-fueled ABBA would've written the soundtrack to Titanic" och att detta är en av Sveriges mest spännade nya akter är vi många som skriver under på.


Vi hör honom solo och live under ljudtaket hos oss. Vi längtar redan!
soundcloud.com/jellycrystal


DJS:
CLAP CLAP CLUB
VACATION FOREVER (DJ SET)


150 kr | 21 år | 17-03


Sedan hoppas vi att ni hänger kvar hos oss ända fram till 03 ?

Datum / Tid

onsdag, 12 juni 2019 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Trädgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad