Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Live Sessions: Mahotella Queens + Klubbkören

TrädgårdenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Legendariska sydafrikanska kören Mahotella Queens som blev världskända när de medverkade på Paul Simons album “Graceland” kommer till Trädgården och Stockholm! Den här gången tillsammans med Klubbkören från Malmö.


Den legendariska grundaren till bandet, Hilda Tloubatla, bjöd år 2017 med två av sina yngre systrar för att ge sig ut på en festivalturne i Europa. Framgångarna var ett faktum och sedan dess har de fortsatt att göra det de är bäst på: att stå på scen.


Det känns som en dröm att snart ha dom på vår scen tillsammans med klubbkören.


Klubbkören, en nu runt 40 man och kvinnor stark kör som sjunger hiphop, r'n'b och funk. Körledaren, arrangören och beatmakaren är Erik Hjärpe, känd från Timbuktus band Damn! Ibland hoppar musikproducenten och låtskrivaren Patrik Lorentzson in och försöker fylla Eriks skor som körledarvikarie.
Dessutom kompar basisten Bo Raymond Knutsson, som bland annat synts bakom Herbie Hancock, I manegen med Glenn Killing och som resident på Mosebackes jazzbruncher.


DJs TBA


150 kr | 17-03


Live från 19


Sedan hoppas vi att ni hänger kvar hos oss ända fram till 03 ?

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-08 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: