Menu

Hannah Aldridge (US)

Stockholm

Twang
torsdag, 15 mars 2018 kl:19:00

Porter & Thorells Syndrom AB/Make It Sound presenterar:


Hannah Aldridge - intimate & acoustic!


TWANG (Katarina Bangata 25)
Torsdag 15 mars
Insläpp: 19.00
Konsert: fr. 20.00 (slut senast 22.00)
Förköp: 150 SEK
Biljetter i dörren: 180 SEK


MAT & DRYCK
För dig som önskar komma in tidigare har Twangs cafédel på gatuplan öppet. Enklare meny finns för den hungrige. Fullständiga rättigheter för den törstige.


Hannah Aldridge gjorde ett bejublat, elektriskt framträdande på The Southside Cavern i september 2017 med Jetbone som kompand. Nu kommer hon tillbaka till Stockholm i ett mindre format.Med Gustav från Jetbone som side-kick. Intimt , akustiskt och nära på Twangs fantastiska scen bland alla vintage-gitarrer. Detta kommer att bli en magisk kväll.


Varmt Välkomna!


HANNAH ALDRIDGE
En exklusiv och intim akustiskt konsert med Hannah Aldridge. Hon tar också med sig Jetbones Gurten på leadgitarr


I samband med debutplattan »Razor Wire« (2014) beskrevs Hanna Aldridge som Muscle Shoals egna Americana-prinsessa. Med nya, efterlängtade plattan »Gold Rush« skulle vi vilja påstå att hon definitivt kliver upp på tronen!


Det där med Muscle Schoals drottning låter snyggt, fast det stämmer inte riktigt. För det första bor Hannah inte kvar i Muscle Shoals. Hon har flyttat till Nashville där hon även spelat in »Gold Rush«. För det andra är hon inte på något sätt enbart ett lokalt fenomen. Hannah Aldridge har inte bara gjort avtryck i Alabama och Tennessee. Hon är en artist av internationell kaliber och det är rent av så att hon hittills spelat live mer i Europa än på hemmaplan.


Däremot så visar Hannah med "Gold Rush" att hon väldigt mycket kan beskrivas som en musikalisk syster till Jason Isbell som är bördig från samma stad. Det är ett pärlband av direkta och kraftfulla sånger som passar lika bra i arena-dräkt som nedtagna på en liten scen med bara Hannah och gitarr. "Gold Rush" är inspelad i Creative Workshops i Nashville och är producerad av Jordan Dean och M. Allen Parker.


Den omisskännliga southern soul-nerven som var så uppenbar på »Razor Wire« finns kvar på »Gold Rush«, men har spetsats med en rock-edge som får den tio spåren att fullkomligt gnistra och spraka av energi, svett och vilja. En stolt och kompromisslös attityd präglar hela plattan. Hannah Aldridge är en jäkligt bra musiker, och hon vet om det. Take it or leave it!


Hannah Aldridge (us)
2024-06-07 18:00:00
Blandat, NÄSBY, Carlas Cafe

Datum / Tid

torsdag, 15 mars 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad