Menu

The Mastersons (US)

Stockholm

Twang
onsdag, 7 november 2018 kl:19:00

Porter & Thorells Syndrom AB/Rootsy Live STHLM & Twang presenterar:


THE MASTERSONS (US)


TWANG (Katarina Bangata 25)
Onsdag 7 november
Insläpp: 19.00
Konsert: fr. 19.30(slut senast 22.00)
Förköp: 195 SEK
Biljetter i dörren: 250 SEK


MAT & DRYCK
För dig som önskar komma in tidigare har Twangs cafédel på gatuplan öppet. Enklare meny finns för den hungrige. Fullständiga rättigheter för den törstige.


The Mastersons
Den tidigare Brooklynbaserade americana-pop-duon och äkta paret The Mastersons har sedan några år flyttat hem till Austin, Texas och tillhör stadens mest respekterade artister, både i eget namn och för deras rykte som exceptionellt duktiga musiker. Eleanor Whitmore har tidigare spelat och turnerat med Regina Spektor, Angus & Julia Stone och Shooter Jennings, maken Chris Masterson har jobbat med namn som Jack Ingram, Son Volt och Bobby Bare Jr. Duons begåvning har gjort dem till en del av Steve Earle's kompband the Dukes and Duchesses, där de haft en framträdande roll både på scen och på kritikerhyllad albumen "The Low Highway" och "Terraplane".


The Mastersons egna album "Birds Fly South" och "Good Luck Charm" (producerat av geniet Jim Scott, The Jayhawks, Neal Casal, Whiskeytown) är en imponerande uppvisning i strålande poplåtar byggda på lika delar GrammöterEmmylou-sång, The Jayhawks och Ryan Adams klassisk alt.country och Texas eklektiska Tex-Mex-hybrid av country, pop, blues, gospel och rock. Efter att The Mastersons turnerat ihop med Steve Earle & The Dukes & Duchesses under senare år besökte de äntligen Skandinavien i eget namn för ett drygt år sedan. Det är många som väntat på att de skulle återvända. Och nu är det dags!

Datum / Tid

onsdag, 7 november 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad