Menu

The Brother Brothers (US) + JOE NOLAN (CAN)

Stockholm

Twang
söndag, 7 april 2019 kl:19:00

Porter & Thorells Syndrom AB/Rootsy Live STHLM & Twang presenterar:


THE BROTHER BROTHERS (US) + JOE NOLAN (CAN)


TWANG (Katarina Bangata 25)
Söndag 7 april
Insläpp: 19.00
Konsert: fr. 19.30(slut senast 22.00)
Förköp: 160 SEK
Biljetter i dörren: 200 SEK


MAT & DRYCK
För dig som önskar komma in tidigare har Twangs cafédel på gatuplan öppet. Enklare meny finns för den hungrige. Fullständiga rättigheter för den törstige.


The Brother Brothers
Enäggs-tvillingarna David och Adam Moss har båda framgångsrika karriärer var och en på sitt håll, Adam som musiker och sångare och David som sångare, musiker. låtskrivare och soloartist. Men det var när de slog sig samman under namnet The Brother Brother som det verkligen började hända och på kort tid har de blivit ett hett namn på Americana/Folk-scenen i USA. Och i april 2019 kommer bröderna äntligen till Europa och Skandinavien!


JOE NOLAN
Kanadensaren Joe Nolan blev ett namn för den skandinaviska publiken genom två längre turnéer och två hyllade album 2012 och 2013, "Goodbye Cinderella" och "Tornado". Trots sin ringa ålder imponerade han stort med sitt låtskriveri, sin stora röst och enorma scennärvaro. Och sedan försvann han. Flera år präglade av skivbolagstrassel, depressioner, tvivel och överdriven alkoholkonsumtion följde innan Joe under 2018 fick ordning på livet och karriären igen. Nya plattan "Cry Baby" har hyllats stort på hemmaplan och nu återvänder Joe Nolan äntligen till Europa och Skandinavien för en lång turné, Efterlängtat av många!

Datum / Tid

söndag, 7 april 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad