Menu

Trapper Schoepp & The Shades (US) - uppskjutet!

Stockholm

Twang
måndag, 27 april 2020 kl:19:00

Porter & Thorells Syndrom / Rootsy Live STHLM presenterar:


TRAPPER SCHOEPP & THE SHADES (US)
Twang, Måndag 27 april, Insläpp: 19.00, Konsert fr.: 20.00 (slut senast 22.00). Förköp: 195 SEK, Biljetter i dörren: 230 SEK.


MAT & DRYCK För dig som önskar komma in tidigare har Twangs cafédel på gatuplan öppet. Enklare meny finns för den hungrige. Fullständiga rättigheter för den törstige.


TRAPPER SCHOEPP & THE SHADES
Trapper Schoepp och hans band The Shades, har gjort sin egen variant av "Northern Soul" där uppe i Michigan i 10 år nu. I april 2018 turnerade han för första gången i Skandinavien och mötte en entusiastisk publik. Nu, två år senare, kommer han tillbaka och turnerar andra halvan av april 2020. Med sig har han sitt band och nya plattan "Primetime Illusion", som släpps i januari.


Milwaukees bästa export vet hur man tar en publik med storm. En helt sanslös mix av poprock med lika delar känslan av sorglöst strandliv och sena, heta klubbkvällar, är en dans på slak lina som de behärskar hela vägen. Visst finns där Americana-element, men mest hörs ett av Jerry Lee Lewis gamla misshandlade pianon med raketbränsle på tangenterna.Och den där rena, ungdomliga spelglädjen som vissa artister har kvar livet ut, andra inte.


Det här bandet inbjuder till dans på borden och rödkindad upphetsning på dansgolvet. De lockar till mer än "stamp med foten" och lite loj knäböj vid bardisken. Tänk mer "baklänges-saltomortaler", en vild polka och spagat.


Vänta bara tills du hör dem live, då sveps alla tvivel om eventuella överord, bort.


Trapper har lirat med såväl Jayhawks som med The Wallflowers, så där nånstans ligger en del av storheten.


Live är detta en upplevelse som inte får missas!

Datum / Tid

måndag, 27 april 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad