Menu

Early James (US)

Stockholm

Twang
måndag, 6 februari 2023 kl:20:00

EARLY JAMES (US)
Early James är en sångare och låtskrivare som på många sätt och vis är djupt rotad i en blues/gospel-tradition. Men bara som musikalisk utgångspunkt, inte som en innehållsdeklaration. Early James blues är mörk och på gränsen till nattsvart. Hans gospel är snarare ångestladdad än hoppfull.
En ofrånkomlig referenspunkt är Tom Waits, många av byggstenarna är de samma utan att slutprodukterna liknar varandra särskilt mycket. Early James andra album "Strange Time To Be Alive" släpptes 2022 och producerades av Dan Auerbach. Nu turnerar Early James för första gången i Skandinavien!
INFO: Insläpp kl 19.00. Konsert kl 20.00.
OM TWANG: En unik miljö som i det närmaste kan beskrivas som ett vardagsrum på Södermalm i två våningar där din kompis öppnat gitarrbutik på markplan och scen i källaren. Här finns bar och enklare matservering.
OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

måndag, 6 februari 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

245

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad