Menu

Lauren Morrow (US)

Stockholm

Twang
onsdag, 3 maj 2023 kl:20:00

LAUREN MORROW (US)
Efter drygt tio år som huvudperson i Americana-bandet The Whiskey Gentry, packade Lauren Morrow sina väskor, sin hund, sina katter och sin man och flyttade till Nashville för att sjösätta sin solokarriär. Efter bra några månader släppte hon sin första EP, som kom att hamna på flera årsbästa-listor, bland annat i Rolling Stone.
Nu har Morrow spelat in sitt debutalbum "People Talk" i legendariska studion Sound Emporium i Nashville och release är planerad till mars 2023 och redan i april kommer Lauren Morrow till Skandinavien för en längre turné! En fantastisk chans för publiken här att vara med när en stjärna tänds!
?????INFO: Insläpp kl 19.00. Konsert kl 20.00.
?????OM TWANG: En unik miljö som i det närmaste kan beskrivas som ett vardagsrum på Södermalm i två våningar där din kompis öppnat gitarrbutik på markplan och scen i källaren. Här finns bar och enklare matservering.
?????OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
?????OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

onsdag, 3 maj 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad