Menu

Ward Hayden & The Outliers

Stockholm

Twang
tisdag, 28 mars 2023 kl:20:00

Ward Hayden & The Outliers
Oemotståndliga Ward Hayden & The Outliers kommer äntligen tillbaka till Sverige! Det har gått fyra långa år sedan de var här senast...
Med sin bitterljuva hybrid av traditionell country, klassisk rock n roll och nutida Americana har de blivit publikfavoriter i Skandinavien. I samband med turnén släpps även Ward Hayden & The Outliers nya album. En platta där Hayden tagit ett stort kliv framåt som låtskrivare och där bandet vidgat sin musikaliska palett ytterligare. De medryckande upptempo-låtarna vi vant oss vid kompletteras nu med några storslagna ballader som tydligt visar att Ward Hayden & The Outliers vuxit till sig utan att förlora sin spontana charm.
?????**INFO: **Insläpp kl 19.00. Konsert kl 20.00.
?????OM TWANG: En unik miljö som i det närmaste kan beskrivas som ett vardagsrum på Södermalm i två våningar där din kompis öppnat gitarrbutik på markplan och scen i källaren. Här finns bar och enklare matservering.
?????OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
?????OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

tisdag, 28 mars 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

245

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad