Menu

Intim kväll med SLOWMAN

Stockholm

Twang
torsdag, 11 april 2024 kl:20:00

INTIM KVÄLL MED SLOWMAN
Efter ett antal tokhyllade album, över 100 spelningar runt om i landet och två års turnerande under 2022 och 2023 med succéshowen ”Tina – Simply the best” tillsammans med artisten Cecilia Kyllinge är nu Slowman riktigt laddad för att åka ut och spela igen. Den här gången i en nedskalad act tillsammans med den mångåriga vapendragaren och vännen Ola Cronholm.
Det kommer att bli en stämningsfull kväll. Du kommer att få höra låtar vi sällan spelar i bandet, egna ballader och några noggrant utvalda covers (Alison förstås), det mesta på engelska men även några svenska Slowman-original kommer med på låtlistan.
Slowman: Svante ”Slowman” Törngren, gitarr, keyboard och sång och Ola Cronholm, gitarr, bas och sång.
????***"Intim kväll med" *** är en konsertserie på Twang där artist och publik möts i en unik miljö som i det närmaste kan räknas som ett vardagsrum. Twang är en gitarrbutik på dagarna och en konsertscen på kvällarna. Här finns bar och enklare matservering.
?????INFO: Insläpp kl 19.00. Konsert kl 20.00.
?????OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
?????OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

torsdag, 11 april 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Twang

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad