kl: 14:00

FAMILJEFEST - MAMMA MIA! THE PARTY

TyrolDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkomna till vår Familjefest med något anpassad show bl.a. ljudvolymen så att barn från 8 år kan hänga med!

En grekisk taverna. En medelhavsmeny (en smula uppdaterad för att tilltala även våra yngre gäster). ABBAs låtar och en festkänsla som aldrig tar slut.

På vår Familjefest finns det barnbiljetter för de mellan 8-15 år.
Barn som är 8 år eller äldre är varmt välkomna till tavernan. Små barn (även spädbarn) får tyvärr stanna hemma. Från 16 år och uppåt köper man biljett till ordinarie pris.
Samtliga gäster på partyt behöver inneha en egen biljett och alla under 18 år måste vara i målsmans sällskap.

Entré: 14.00-14.45

Längd: Räkna med minst 4 tim från att dörrarna öppnas men sen är det upp till dig själv hur länge du vill vara kvar på dansgolvet.

Alla personer i din bokning placeras tillsammans. Om ni köper biljetter vid olika tillfällen går det bra att få platserna tillsammans men det måste anmälas via mejl till ticket@mammamiatheparty.se.
Bordsplaceringen är klar när ni anländer.

Behöver du anmäla en allergi eller ett kostbehov så mailar du restaurangen på food@mammamiatheparty.se. Tänk på att ange bokningsnummer, datum ni kommer samt namn det är bokat i.

Rullstolsplats köper du via Ticketmasters callcenter 077-170 70 70.
Ledsagare behöver också biljett men betalar endast för maten.


www.mammamiatheparty.com

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-19 14:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Lilla Allmänna gränd 2


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook