Mamma Mia! The Party

TyrolDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY. På torsdagar är det alltid lite extra hos oss. Lite mer allsång än vanligt och en och annan bonuslåt kan också dyka upp som vi inte har med övriga kvällar…!

Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut.

Tyrol på Djurgården i Stockholm är ombyggt och förvandlat till en grekisk taverna med kapacitet på 450 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny typ av upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som aldrig vill ta slut.

Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum.

Ordinarie biljett inkluderar show, Medelhavsinspirerad meny (dryck tillkommer) och garderob, pris 1355kr (1243,92kr exkl moms).
Show och meny ingår i samtliga biljettkategorier.

Entrétiden står på din biljett.
Längd: Räkna med minst 4 tim men sen är det upp till dig själv hur länge du vill vara kvar på festen.

Alla personer i din bokning placeras tillsammans. Om ni köper biljetter vid olika tillfällen går det bra att få platserna tillsammans men det måste anmälas via mejl. Se hemsida nedan.
Bordsplaceringen är klar när ni anländer.

a href=http://www.mammamiatheparty.com target=_blankwww.mammamiatheparty.com/a

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-14 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: