Behemoth+Cradle of Filth+In Solitude StockholmTyro

TyrolDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-02-25 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Cradle Of Filth

Cradle Of Filth, Nymphetamine Fix på Spotify

Nymphetamine Special Edition

Nymphetamine Fix

Cradle Of Filth, Temptation på Spotify

Thornography [Special Edition]

Temptation

Cradle Of Filth, Hallowed Be Thy Name på Spotify

Lovecraft & Witch Hearts

Hallowed Be Thy Name

Cradle of Filths första musikalbum, The Principle of Evil Made Flesh, gavs ut 1994, och sedan dess har de levererat mörka tongångar på ytterligare nio studioalbum. Videon till låten "From the Cradle to Enslave" (1999) blev censurerad, eftersom den innehöll inslag av mord, våld och genitalier. Den går dock att beskåda i båda versionerna på videoutgåvan Pandaemonaeon.


Cradle of Filths visuella estetik karakteriseras av vampyrtemat och en inriktning mot skräck och sex. Vampyrer har, genom främst Bela Lugosis och Erzsébet Báthorys gestaltning, kommit att representera en mörk erotik fylld av lockelser till det förbjudna. Tidiga låtar som "Darkly Erotic" och "Beauty Slept in Sodom" är karakteristiska för gruppens musikaliska ljudbild.


Behemoth

Behemoth, Conquer All på Spotify

Demigod

Conquer All

Behemoth, Demigod på Spotify

Demigod

Demigod

Behemoth, Blow Your Trumpets Gabriel på Spotify

The Satanist

Blow Your Trumpets Gabriel

Behemot kommer från hebreiska ????? B?h?môth, Behemot, B'hemot "bestar; djur"; arabiska ?????? Bah?m?th eller ????? Baham?t) är namnet på en best nämnd i Jobs bok, 40:15-24.