Menu

Blackberry Smoke

Stockholm

Tyrol
söndag, 9 november 2014 kl:19:30

Blackberry Smoke återvänder till Sverige
Vi har helt kapitulerat inför detta band från den djupaste amerikanska södern. När Blackberry Smoke nyligen besökte Stockholm knockade de oss, och den utsålda lokalen, med sin cocktail av gospel, bluegrass, arenarock, soul och en rejäl dos outlaw country. I november kommer därför kvintetten tillbaka för att stilla vår abstinens. Se bandet på KB i Malmö den 6 november eller på Trädgår’n i Göteborg dagen därpå. Om inte det duger kommer vi dessutom få chansen på Tyrol i Stockholm den 9 november.

Blackberry Smoke har varit aktiva som band sedan år 2000 och turnerat tillsammans med bland andra Zac Brown Band, ZZ Top, George Jones och Lynyrd Skynyrd. Genom aktivt turnerande i hemlandet och flera svängar i Europa har bandet svetsats samman till en grad som gör det omöjligt för nya ögonvittnen att inte kapitulera inför deras tunga och innehållsrika sydsatsrock.

Support: Massive

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 270 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 13 år

Insläppstid: kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se


Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Datum / Tid

söndag, 9 november 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Tyrol

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad