kl: 20:00

Rob Kingsley a Vision Of Elvis - Las Vegas Show

TyrolDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Inställt, köpt biljett återlöses senast 30/11 2014


ROB KINGSLEY A VISION OF ELVIS - Las Vegas Show
The Cadilac band & Sweet Sensations

Vinnare av Officiella European Championship !

Rob Kingsley ser ut som Elvis, han sjunger som Elvis, men kanske ännu viktigare är att han fångar själva själen hos Elvis. Hans karisma, hans gester - han till och med går som Elvis.
Robs kontakt med publiken är omedelbar. Så snart konserten börjar tar han med publiken på en känslomässig berg- och dalbana genom tiden, han ger publiken en True vision of Elvis

Ed Bonja

Ed Bonja var Elvis Presleys Tour Manager och officiella fotograf under 1970 talet. Han deltog i mer än tusen konserter i arbetet med Elvis Presley Show. Han tog också tusentals fotografier av Elvis under hans karriär. Rob Kingsleys A vision of Elvis är den enda showen som är officiellt godkänd av Mr Ed Bonja.

Rob var också den första Elvis Tribute Artisten att uppträda live på den nya Wembley Stadium.

Robs andra framträdanden inkluderar Hyde Park i London samt många andra prestigefyllda teatrar och platser i Storbritannien och övriga världen.
Robs senaste priser inkluderar:
Vinnare av Officiella EM i konkurrens med Europas alla tribute akter.
Bästa brittiska Vegas Elvis Show.
Bästa Vegas Elvis Award (OEPDFC GB)
Bästa nya Up-Comer Award (OEPFC)
Elvis Icon Award vid Europas största Tribute och Lookalike konkurrens
Rob är officiellt godkänts av (EPE) Graceland, Memphis för hans välgörenhet

Längd: Ca 2h inkl.paus

euroentertain.com

Anmälan av specialkost och för mer info om kvällens meny ring 010-7087000. Observera att maten betalas på plats

För meny klicka här

Tider
Matservering från 18.00
Insläpp bar platser kl 19.00
Start kl 20.00
Spellängd 2 tim inkl paus

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-10-30 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Lilla Allmänna Gränd 2


Fler tillfällen:Elvis

Elvis, That's All Right Mama på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

That's All Right Mama

Elvis, Hound Dog på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Hound Dog

Elvis, Heartbreak Hotel på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Heartbreak Hotel

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Peter Jöback Kommer Till Grönans Stora Scen I Juni
PRESS
23 jan
kl: 14:00

Peter Jöback Kommer Till Grönans Stora Scen I Juni

I oktober förra året släpptes hans senaste album "Humanology" och i december avslutade han sin popteaterföreställning "Med hjärtat som insats" på Cirkus. Nu står det klart att han till sommaren beger sig ut på en Skandinavienturné tillsammans med ett stort band. Den 9 juni är vi stolta över att välkomna Peter Jöback ut på Gröna Lunds Stora Scen. I oktober förra året släppte...

Bild på Fastighetsägarnas Nya Roll - Blir
PRESS
23 jan
kl: 11:20

Fastighetsägarnas Nya Roll - Blir "energi-Prosumenter"

I takt med att teknikutvecklingen gör det enklare att småskaligt producera energi, exempelvis genom solpaneler, axlar fastighetsägarna allt mer rollen som "prosumenter" ­- det vill säga att de både konsumerar och producerar energi. Hur man gör man då detta på bästa sätt? På konferensen Framtidsspaning Fastighetsenergi får du alla svar. Allt fler byggnader kommer efter hand att bli...

Bild på Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!
PRESS
23 jan
kl: 11:00

Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Storan i Göteborg på bara några timmar. Ett par veckor senare kunde vi avslöja att han i sommar intar scenen i Dalhalla. Nu kan vi med glädje berätta att Peter åker på stor sommarturné i Skandinavien. Biljetterna till turnén släpps nu på fredag 25 januari, kl 09.00 via Livenation.se 26 oktober släpptes Peter Jöbacks...

Hitta oss på Facebook