Menu

The Janoskians

Stockholm

Tyrol
lördag, 13 september 2014 kl:19:30

The Janoskians till Stockholm i höst
Nu är det dags! Grabbarna i The Janoskians – kända för att mixa sina Jackass-liknande stunts och pranks med grym musik – kommer tillbaka till Sverige efter fjolårets succe! Lördag den 13 september intar de Tyrol i Stockholm med sin ”Got Cake Tour, så räkna med ett ordnat kaos!

Deras videos på YouTube har spelats över 100 miljoner gånger. För snart precis ett år sedan gjorde Janoskians debut i Sverige med sin turne #NotABoyBand. Detta resulterade direkt i en utsåld lokal och konserten fick flyttas till en större arena som också den sålde ut. Ordet fenomen kan i dessa unga killars fall användas utan att riskera devalveras.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 270 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläppstid: kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se


Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Datum / Tid

lördag, 13 september 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Tyrol

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad