Menu

QUEENIE - REMEMBER WEMBLEY

Stockholm

Tyrol
lördag, 28 mars 2015 kl:20:00

NU ÄNTLIGEN I SVERIGE

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen . År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen - festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys personlig assistent

Peter Freestone själv .

Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien I Got Talent inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott .

Queenie , genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde. Kombinationen av original instrumentering , och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi .

Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse.

En kväll fylld av megahits som Radio Gaga , I Want It All , Bohemian Rhapsody , We Will Rock You , We Are The Champions och många, många fler.

THE SHOW MUST GO ON

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Datum / Tid

lördag, 28 mars 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Tyrol

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad