kl: 19:30

HALESTORM + Nothing More + Wilson

TyrolDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Albumaktuella Halestorm till Stockholm i mars
Få band inom rockgenren har under de senaste åren haft en så pass kraftig genomslagskraft i Sverige som amerikanska Halestorm. Utsålda konsertlokaler är standard när det Grammy-belönade rockbandet med Lzzy Hale i spetsen kommer på besök. Nu är Halestorm aktuella med ett nytt album och en turné vilket betyder att de den 21 mars kommer till Tyrol i Stockholm. Med följer också Nothing More [US] och Wilson [US].

Fyrverkeriet från Pennsylvania i USA – Halsestorm – är åter redo att kicka igång en headline-turné som kommer att ha sin start i Storbritannien i början av mars 2015 för att den 21 mars äntligen stanna till på Tyrol i Stockholm. Förbered dig för att få höra lite nya låtar då bandet den senaste tiden varit i studion för att slutföra kommande albumet som beräknas nå oss under våren 2015. I väntan på detta bjuder bandet på intressanta klipp från studion via sin YouTube-kanal.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 295 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 13 år

Show ca kl 19.30
Insläppstid: kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se


Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-03-21 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Halestorm

Halestorm, I Miss The Misery på Spotify

The Strange Case of...

I Miss The Misery

Halestorm, Amen på Spotify

Into The Wild Life (Deluxe)

Amen

Halestorm, I Get Off på Spotify

Halestorm (Deluxe)

I Get OffNothing More

Nothing More, Jenny på Spotify

Nothing More

Jenny

Nothing More, This Is The Time (Ballast) på Spotify

Nothing More

This Is The Time (Ballast)

Nothing More, Mr. MTV på Spotify

Nothing More

Mr. MTV