Menu

HALESTORM + Nothing More + Wilson

Stockholm

Tyrol
lördag, 21 mars 2015 kl:19:30

Albumaktuella Halestorm till Stockholm i mars
Få band inom rockgenren har under de senaste åren haft en så pass kraftig genomslagskraft i Sverige som amerikanska Halestorm. Utsålda konsertlokaler är standard när det Grammy-belönade rockbandet med Lzzy Hale i spetsen kommer på besök. Nu är Halestorm aktuella med ett nytt album och en turné vilket betyder att de den 21 mars kommer till Tyrol i Stockholm. Med följer också Nothing More [US] och Wilson [US].

Fyrverkeriet från Pennsylvania i USA – Halsestorm – är åter redo att kicka igång en headline-turné som kommer att ha sin start i Storbritannien i början av mars 2015 för att den 21 mars äntligen stanna till på Tyrol i Stockholm. Förbered dig för att få höra lite nya låtar då bandet den senaste tiden varit i studion för att slutföra kommande albumet som beräknas nå oss under våren 2015. I väntan på detta bjuder bandet på intressanta klipp från studion via sin YouTube-kanal.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 295 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 13 år

Show ca kl 19.30
Insläppstid: kl 18.00

Arrangör: www.livenation.se


Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Datum / Tid

lördag, 21 mars 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Tyrol

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad