Menu

Sveriges veterantattoo

Stockholm

Ulriksdals Slott
fredag, 9 september 2016 kl:19:00

Köpt biljett återlöses senast 9/10-2016

Sveriges veterantattoo – en militärmusikalisk föreställning för veteranen, soldaten och hela svenska folket – i samarbete med Sveriges veteranförbund Fredsbaskrarna och Ulriksdals slott.

Under föreställningens två timmar i Ulriksdals slottspark kommer publiken att bjudas på figurativa program och musik från några av Sveriges bästa musikkårer, en historisk tillbakablick över de insatsområden som Sverige har deltagit i, samt en storslagen final med över 400 musiker, dansare, fanbärare, soldater och veteraner.

Aldrig tidigare har en hyllning i det här formatet genomförts för de svenska kvinnor och män som arbetat utomlands i fredens tjänst. 90 minuter innan föreställningens början öppnas mässområdet där våra samarbetspartners och berörda organisationer visar upp sig själva och vad de har att erbjuda - allt från mat och fika till musikinstrument och militaria.

Sveriges veteranförbund Fredsbaskrarna är en intresseorganisation och är ett förbund som engagerar sig, före, under och efter insats, för alla veteraner, som brytt och bryr sig om att hjälpa utsatta människor i världen. Sveriges veteranförbund Fredsbaskrarna tillvaratar veteranernas och deras anhörigas intressen.

Sveriges veterantattoo genomförs på ideell basis tillsammans med Ulriksdals slott, Försvarsmakten och Invidzonen. Eventuellt överskott kommer att gå till arbetet med att stötta våra svenska veteraner.

Datum / Tid

fredag, 9 september 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Ulriksdals Slott

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

225kr - 275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad