Maffia Comedy Club SuperWeekend med Shan Atci

Underbara BarDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Maffia Comedy är en av Sveriges Äldsta och Största Stand-up klubbar .

Det är Standup 5 dagar i veckan Tisdag till Lördag året runt på Maffia Comedy Club

Magnus Betner, Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson,Kodjo Akolor, Shan Atci är några av dom komiker du sett på Maffia Comedy Club.

Här ser du Sveriges bästa Komiker och Framtidens stjärnor födas.

Varje Fredag och Lördag är det superweekend på Maffia Comedy och då får man se 6 av Sveriges Bästa och Hetaste komiker uppträda.

Vi öppnar restaurang och bar 18:00 och showen startar 20:00.

Spellängd 2 tim.

Bordsbokning 08-669 58 55, eller på www.baras.se

Om du vill se vilka som brukar uppträda så besök gärna hemsidan
www.maffiacomedy.se

Välkomna!
OBS! Begränsat antal sittplatser

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-02-27 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:SHAN ATCI

SHAN ATCI, Toarulle på Spotify

Toarulle

Toarulle

Kagan Shan Atci, född 6 juli 1978 i Flemingsberg, är en svensk-kurdisk ståuppkomiker. Han medverkade i de två första säsongerna av Stockholm Live 2004 och 2005, men hoppade sedan av för att satsa på en egen ståuppshow.


Atci var våren 2005 programledare för den egna talkshowen Lobby på ZTV och var programledare för Melodifestivalen 2005, delfinalen i Göteborg, samt Lilla melodifestivalen 2005. Han medverkade också i humorprogrammet 100% tillsammans med Adam Alsing, Magnus Betnér, Kristoffer Appelquist och Marika Carlsson som sändes i början av året 2006 på TV4.


Atcis humor handlar ofta om hur det är att leva som invandrare i Sverige samt om skillnaderna mellan olika folkgrupper. Just nu är Shan aktuell med ny turné våren 2015.