Menu

Brinn

Stockholm

Unga Klara, Kulturhuset Stadsteatern
fredag, 2 december 2022 kl:13:00

Det här är berättelsen om när en enda händelse förändrar livet för alltid. Det är berättelsen om en vänskap så stark att den är farlig. Om ungdomar som blir inlåsta och fasthållna - och om elden som en otämjbar kraft inuti och utanför en själv. Av Elmira Arikan och Farnaz Arbabi, i regi av Farnaz Arbabi.
Evvi och Agni gör allt tillsammans. De är så nära varann att de nästan sitter ihop, de är stjärntvillingar. Deras intensiva vänskap skapar en fantasivärld där de gör allt som de inte får göra i den verkliga världen. Agni säger: Jag har en hunger inuti, jag kallar den elden. Evvi säger: Vår kärlek är mer än kärlek, vi är upphöjda till evigheten. Tillsammans går de alldeles, alldeles för långt. Och elden... Vad var det egentligen som hände med elden?
Kan en vänskap bli farlig? Kanske om den skapar egna regler och lagar som går på tvärs med samhällets. Eller om inga andra människor i världen räknas, bara Evvi och Agni.

Unga Klara ger 25% i familjerabatt på hela bokningen när du bokar med minst en ungdomsbiljett - oavsett om du är kusin, granne, moster, farfar, bonusvuxen, pappa, kompis eller storasyster. Du bestämmer självklart själv vilka som ingår i din familj!

Datum / Tid

fredag, 2 december 2022 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Unga Klara, Kulturhuset Stadsteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

100kr - 290

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad