Menu

Som Man Sår - Genrep

Stockholm

Unga Klara
torsdag, 12 oktober 2017 kl:19:00

Som man sår

Urpremiär 9 oktober

Av: Kristian Hallberg?
Regi: Gustav Deinoff?
Koreografi: Mari Carrasco?
Musik: Toni Martin Dobrzanski?
Ljus: Karl Svensson?
Scenografi: Gustav Deinoff?
Kostym: Mary-Anne Buyondo?
Mask: Eva Rizell?
Teaterförlag: Draken teaterförlag
Medverkande: Acaymo Luis Valdes, Anders Johannisson, Arman Fanni, Dag Andersson, Francoise Fournier, Karim Rahali, Richard Sseruwagi och Rita Lemivaara.

Vi möts på skolgårdar, i replokaler och i omklädningsrum. Vi möts i verkligheten och på sociala medier. Vi är män och vi träffas på utvalda platser. Vi bestämmer vilka vi ska tilltala och vilka som ska tilltala oss. Vi är män och vi möts längs sidlinjer och gapar på våra barn. Vi möts i kollektivtrafiken, på väg till och från olika evenemang. Vi möts i Ovala rummet. Vi är män och det är vi som har makten. Vi bestämmer vilka som ska dö och leva. Vi är alltid på väg, det finns alltid något rekord att slå, något nytt rum att ta över. Men vad händer om vi fastnar i omklädningsrummet, vad händer om vi inte kan ta oss ut från replokalen? Vad händer när vår egen makt tar makten över oss? Vart går vi då? Vilka ska vi då vara?

Som man sår är en teaterföreställning om maskulinitetens kraft, om patriarkatets självförstörande, en dystopi om maktfullkomlighet, en sorgesång om snubbars eviga krav på resultat. Det kommer vara mycket snack och lite hockey. Men också en hel del dans.

Föreställningens längd: ca 120 minuter inklusive paus ?

Rekommenderas från: årskurs 8

Datum / Tid

torsdag, 12 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Unga Klara

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

75

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad