Juleljus I Mörkret

Vasagatan 1Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nu är det jul igen! OURWAY Tours och Traveller Buss tar med dig på ett juläventyr med julstämning utan dess like. Vi åker på en två timmar lång busstur i Stockholm, där vi tittar på allt från ståtliga änglar vid Centralen till maffiga älgar på Nybroviken. Under (Jule)Ljus i Mörkret gläds vi åt vackra vyer i vår fina huvudstad, skrattar åt roliga berättelser och fyller såklart på din dos av julstämning.

Under turens gång stannar vi på stans vackraste utkiksplats - Fjällgatan - för att dricka den juligaste förfriskningen av alla. Vi pratar såklart om glögg! Värm dig med den goda drycken medan du förälskar dig i ett julupplyst Stockholm. Ingen vy är finare än denna såhär års!

I slutet av bussturen kommer du känna dig lika glittrig som juleljusen i staden, och mysig som mörkret som omger dem, vi lovar!

Mötesplats:
Turen avgår från Vasagatan 1, utanför Radisson Blu Royal Viking Hotell. Guiden finns på plats ca 10 minuter innan avgång. Turen sker tillsammans med Traveller Buss som har gula bussar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-08 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: