Menu

The Soul Company

Stockholm

Vasateatern
lördag, 20 maj 2017 kl:21:00

The Soul Company

Åldersgräns 18 år.

The Soul Company är ett av Sveriges bästa liveband och ska just upplevas live! Den 20 maj tar bandet sig an Vasateaterns fantastiska scen och kommer bjuda på en galen soulshow! Efter utsålda konserter på både Nalen, Fasching och Cirkus är det nu dags att ge Vasateatern en dos av The Soul Companys beryktade energi!
The Soul Company är ett av Sveriges absolut bästa liveband! Bandet är kända för sin scennärvaro och sin enorma energi. Sjumannabandet frontas av Isak Kuritzén på sång och backas upp av Jesper Naenfeldt på gitarr, Alexander Waljanson på bas, Henrik Liljequist på trummor, Mattias Lejdal på saxofon samt Patrik Eriksson och Olle Hedström på trumpet. Musiken präglas av 60-talets motown- och chicagosoul och består av både egna och tagna låtar. Bandet släpper bl.a. under våren en EP till Otis Reddings ära.
Vi kommer ge allt! Som vi alltid gör. Energin kommer flöda, svetten kommer rinna och festen kommer aldrig ta slut. Det finns bara ett band som kan leverera ett sånt ös. Och det är The Soul Company! Med start kl. 21.00 kommer vi skapa en grym stämning som till slut eskalerar i en euforisk soulexplosion. Det är det som gör oss unika och det är därför detta inte får missas!


Anrika Vasateatern öppnade hösten 2016 efter att ha varit stängd i sju år och genomgått en omfattande renovering. Teatern är nu intergrerad i Grand Central by Scandic med restauranger och barer i en internationell miljö.

Menypaket inkluderar:
* Toast Skagen. Serveras på klassiskt vis
* Grillad kalventrecote. Tomatsallad, bearnaise, pommes frites
* Kaffe & Chokladtryffel
Alternativ för vegetarianer eller fiskalternativ ordnar vi på plats.
Bord från kl 18:30

https://youtu.be/28Zl08QHn2s

www.soulcompany.se

www.vasateatern.se

Datum / Tid

lördag, 20 maj 2017 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 860kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad