Menu

Peter Doherty

Stockholm

Vasateatern
fredag, 16 mars 2018 kl:21:00

Tyvärr kommer de redan insatta ersättningsdatumen för Peter Dohertys Skandinavienturné inte att gälla på grund av logistiska skäl. Glädjande nog kan vi redan nu bekräfta att två stycken nya ersättningsdatum på Vasateaten i Stockholm är på plats – 16 & 17 mars! Alltså en fredag och lördag, precis som det ursprungligen var tänkt.

Redan köpta biljetter till både de tänkta konserterna i november och de inställda ersättningsdatumen i februari kommer att gälla till de nya konserterna i mars, så håll hårt i dessa.

Hade du biljett till 24 november / 27 februari gäller den nu till fredag 16 mars.
Hade du biljett till 25 november / 28 februari gäller den nu till lördag 17 mars.

Om du inte har möjlighet att gå på de nya datumen så kommer återköp att kunna göras via respektive inköpsställe till och med 27 december.

Peter Doherty

Åldersgräns 18 år.

Med fötterna djupt nedgrävda i den romantiska poesin har Peter Doherty skapat en mytomspunnen karriär som saknar motstycke i rockens närminne. I början av 00-talet slog han igenom som en av två låtskrivare i ett av årtiondets bästa och mest hyllade band, The Libertines. Efter att bandet upplöstes gick han vidare till att ha en framgångsrik karriär med sitt alldeles egna Babyshambles, och därpå även en blomstrande solokarriär. Förra årets hyllade Hamburg Demonstrations är ett tydligt styrkebesked från en artist som aldrig slutar att varken imponera, leverera och brinna för sin konst. Nu kan vi meddela att Peter Doherty återvänder till Sverige under eget namn för en intim spelning på Vasateatern i Stockholm.

Peter Doherty har länge varit en av Storbritanniens mest spännande låtskrivare, något han har visat i samtliga av sina projekt. Med lika delar ljuv poesi som kaosartad leverans har sedan starten haft ett unikt uttryck. Som soloartist har Doherty släppt två album – 2009 års Grace/Wastelands och förra årets Hamburg Demonstrations – som båda visat en annan sida av artisten Pete Doherty. Det är även med det sistnämnda i ryggen som vi nu har äran att åter presentera honom på svensk mark. Alla som såg The Libertines fantastiska Sverigeåterkomst på Way Out West förra året är väl medvetna om att Peter Doherty är en artist i ordets rätta bemärkelse och en av få som aldrig slutar att göra intryck på sin publik.

www.albionrooms.com

www.luger.se

www.vasateatern.se

Datum / Tid

fredag, 16 mars 2018 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad