Menu

Ison & Fille

Stockholm

Vasateatern
fredag, 13 oktober 2017 kl:22:00

Ison & Fille

Åldersgräns 18 år.

Vår Sida Av Stan 15 år – Ison & Fille på Vasateatern 13 oktober!

Ison & Fille, en av Sveriges största hiphop-grupper, firar 15 år med debutalbumet ”Vår Sida Av Stan” genom att arrangera en exklusiv konsert på Vasateatern den 13 oktober.

Den 14 oktober 2002 gav Ison Glasgow och Felipe Leiva Wenger ut sin debutplatta ”Vår Sida Av Stan”. Därefter har det släppts ytterligare fyra album, varav två av genrens mest hyllade album, “För evigt” (2011) och Länge leve vi” (2014).

Under hösten 2014 medverkade Ison & Fille i TV4:s “Så mycket bättre”. Där gjordes egna tolkningar av bland annat Niklas Strömstedts “Tänd ett ljus”, Kleerups With Every Heartbeat” (“Hjärtslag”) och Jenny Berggren/Ace of Base:s All That she Wants” (Allt hon vill ha”), vilket gjorde att de nådde ut till en större publik än någonsin tidigare. På bara en månad fick deras låtar över 20 miljoner spelningar på Spotify.

Efter ett par intensiva år kring senaste plattan ”Länge Leve Vi”, flitigt turnerande landet runt och medverkan ”Så Mycket Bättre”, har Ison & Fille legat lågt för att koncentrera sig på att producera nytt material.
Den 13 oktober gör de ett avbrott i låtskrivandet för att bjuda in till en helkväll tillägnad det som varit och en tillbakablick till starten av karriären.

- ”Vår Sida Av Stan” har betytt väldigt mycket för oss och vi har förstått att skivan har en speciell plats även hos många av de som följer oss och vår musik. Därför känns det fett kul och spännande att ställa sig på scenen igen för att fira ett sån’t fint jubileum, tillsammans med vår tunga och trogna publik som supportat oss genom åren. Förutom låtar från ”Vår Sida Av Stan” passar vi också på att plocka fram några fler låtar från våra tidigaste år, låtar som vi inte uppträtt med på väldigt länge, men som vi just därför ser extra mycket fram emot att få köra live igen, hälsar Ison & Fille.


Instagram @filledanza
Twitter @IsonFille
www.facebook.com/IsonFille/

www.blixten.se

www.vasateatern.se

Datum / Tid

fredag, 13 oktober 2017 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad