Menu

Milky Chance

Stockholm

Vasateatern
måndag, 14 maj 2018 kl:20:00

Milky Chance
Åldersgräns 18 år.

Efter att höstens konsert med Milky Chance tyvärr tvingades ställas in, kan vi nu äntligen presentera ersättningsdatumet. Den nya konserten blir den 14 maj, då på vackra Vasateatern i Stockholm. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet. Då Vasateatern rymmer några fler än Nalen, så kommer det släppas upp ett antal extrabiljetter till försäljning i morgon tisdag 19 dec kl 9.00.

Till dig som inte kan gå på det nya datumet – kontakta Ticketmasters Callcenter för återköp av din biljett. Sista dagen för återköp är 18 januari 2018.

Succéhistorien som stavas Milky Chance började med en låt: den virala monsterhiten Stolen Dance. Sedan dess har både hyllningar och streams regnat in, och med debutalbumet ”Sadnecessary” etablerade sig bandet som ett framtidsnamn att hålla ögonen på. För bara några veckor sedan släppte gruppen sitt andra album Blossom, där ett Milky Chance i sitt livs form återigen visade prov på sin mästerliga pop.

Milky Chance bildades i staden Kassel i Tyskland efter att det jazzband som två av medlemmarna tidigare varit med i upplöstes. Clemens Rehbein och Philipp Dausch fortsatte att samarbeta, men nu med nya intryck och influenser som grund. Efter en tids slit la duon upp låten Stolen Dance på YouTube, vilken genast blev en oväntad viral hit som genererade miljoner av streams. Trots att det aldrig var planen var Milky Chance nu ett av internets mest hajpade band – tack vare en endaste låt. Hajpen följdes sedan upp av debutalbumet ”Sadnecessary” som utnämndes till Album of the Week av välrenommerade tidningen Spin och gjorde bandet till en världsangelägenhet. Sedan debutalbumet har gruppen varvat utsålda klubbspelningar med gigantiska festivalspelningar, och blivit en trio för att utöka ljudbilderna ytterligare.


www.milkychance.net

www.luger.se

www.vasateatern.se

Datum / Tid

måndag, 14 maj 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad