Menu

Dermot Kennedy

Stockholm

Vasateatern
lördag, 29 september 2018 kl:20:00

Dermot Kennedy

Åldersgräns 18 år.

Den irländske singer-songwritern Dermot Kennedy har under det senaste året trätt fram som en av Europas mest spännande unga artister, och har varvat storstreamande singlar med utsålda livespelningar runt om i världen. I vintras såg vi honom på Kägelbanan i Stockholm, och nu kan vi meddela att Dermot Kennedy återvänder till Sverige för en spelning på Vasateatern i Stockholm 29 september.
När Dermot Kennedy debuterade 2015 handlade det om renodlad singer-songwriter-folk med Kennedys makalösa röst och lyrik i fokus, men istället för att titta bakåt har Kennedy ständigt utvecklat sitt sound. Med influenser från R&B, hiphop och electronica har han jämförts med artister som James Blake, James Vincent McMorrow och Bon Iver på sina senaste alster. Under det senaste året har 25-åringen från Dublin etablerat sig med stormsteg, och hyllningarna har strömmat in från storheter som Beats 1s Zane Lowe. Trots att han bara släppt några singlar och två EP:s lyssnar över två miljoner människor på hans musik varje månad via Spotify.

Dermot Kennedys debut-EP Doves & Ravens släpptes våren 2017, och uppföljaren Mike Dean Presents: Dermot Kennedy landade tidigare i år. Båda är två essentiella hållplatser på Dermot Kennedys resa mot världsdominans, och vittnar båda om vilka stordåd som komma skall. Det här är en artist vars karriär bara har börjat. Den 29 september återupprepar Dermot Kennedy vinterns fantastiska Sverigedebut med ytterligare en konsert, denna gång på vackra Vasateatern i Stockholm.

www.dermotkennedy.com

www.luger.se

www.vasateatern.se

Datum / Tid

lördag, 29 september 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad