Menu

MOTOWN 60 Med The Fantastic Four & PomPeriPossa Band.

Stockholm

Vasateatern
söndag, 10 mars 2019 kl:16:00

MOTOWN 60 Med The Fantastic Four & PomPeriPossa Band

Historien om Motown kan berättas på så många sätt, men allt annat än att börja den magiska soulsagan utan att först nämna entreprenören och visionären Berry Gordy skulle faktiskt vara en smärre hädelse. Mannen som den 12 januari 1959 lånade 800 dollar från sin familj för att förverkliga sin dröm om skivbolaget Motown och som sen förändrade den globala musikscenen. Med låtskrivartrion Holland Dozier Holland och det näst intill abnormt tajta husbandet The Funk Brothers sedermera på plats var det sedan bara en tidsfråga innan hitlistorna skulle ockuperas med storm av bla. The Supremes, The Jackson Five, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Four Tops och The Temptations.

Denna jubileumsföreställning med The Fantastic Four i spetsen hyllas den här musikaliska epok med de största hitsen från Motown’s 60 åriga historia. Med sig har man PomPeriPossa Band som med lätthet får till det klassiska soundet och svänget. En fartfylld konsert fullspäckad med klassiker som tex. “I want you back”, “My Girl” och “Hurry Love” är att förvänta, missa inte detta unika tillfälle att återuppleva en del av Motown historien igen.


The Fantastic Four
Sveriges största Motowngrupp The Fantastic Four lämnar ingen oberörd med sitt unika uppträdande. På scen framförs dom bästa låtarna från 50- och 60-talet, igenkänningsfaktorn är total. Nu är gruppen aktuell med en jubileumsföreställning “MOTOWN 60Th Anniversary” som innehåller alla de klassiska låtarna som gjordes under skivbolagets glansdagar.

The Fantastic Four fick sitt nationella genombrott i tv-programmet ”Talang 2007” och har sen dess turnerat i Norden och stora delar av Europa. 2012 vann man världens största underhållningstävling i Hollywood L.A. (WCOPA) och gjorde sin första spelning i Las Vegas året därpå. The Fantastic Four är kända för sina minnesvärda konserter och lämnar publiken med en euforisk känsla, detta är underhållning i världsklass.

www.youtube.com/watch?v=P_xY6OHPCyE

www.vasateatern.se

Datum / Tid

söndag, 10 mars 2019 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad