Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

The Hu

VasateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

THE HU
Åldersgräns 18 år (BALKONG 13 år)

THE HU:
Med enbart två singlar i ryggen drog The HU ut på en succékantad världsturné. Deras första Sverigespelning någonsin sålde ut långt i förväg. Nu återvänder det mongoliska rockfenomenet till Sverige. 19 januari kommer The HU till Vasateatern!

The HU slog ner som en bomb 2018 och de tog snabbt över flöden runtom i världen. Genom att klä tungt malande rock i en mongolisk dräkt blev de snabbt virala favoriter - singlarna ”Wolf Totem” och ”Yuve Yuve Yu” träffade helt rätt hos de med smak för tyngre tongångar.

Bandet bildades i Mongoliets huvudstad Ulaanbaatar så sent som 2016 och deras musik bygger på traditionella instrument som Morin Khuur (tvåsträngad hästhuvudfiol), Tovshuur (mongolisk gitarr) och Tumur Khuur (mungiga). Och när de adderar strupsång samt låter dåtid möta nutid, genom att väva in influenser från västerländsk rock och metal, blir det egensinniga resultatet Hunnu Rock.

Klicka på länken och köp THE HU cd, vinyl, etc a href=https://thehu.tmstor.es/ target=_blankthehu.tmstor.es//a

a href=http://www.fkpscorpio.se target=_blankwww.fkpscorpio.se/a
a href=http://www.vasateatern.se target=_blankwww.vasateatern.se/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-19 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: