Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Jax Jones

Vasateatern


BILJETTER / MER INFORMATION


JAX JONES:
Åldersgräns 18 år (13 år Balkongen)

Jax Jones, den Grammy- och BRIT Award-nominerade producenten, DJ:n och multi-instrumentalisten, kommer till Sverige för en svettig klubbkonsert på i Stockholm.

Den brittiske DJ:n och producenten har gjort ett namn för sig själv inom dansmusiken med sina upplyftande houselåtar, maxade med influenser från allt från jazzen till hiphopen. Jax Jones växte upp med rap, gospel, afrobeat och började sin musikaliska bana med att göra beats samt producera hiphop. Det var ett möte med Duke Dumont som fick honom intresserad av house, och deras samarbete på hitlåten ”I Got U” blev startskottet för den Jax Jones vi hör idag.

Med tidiga hitsinglar som ”House Work” (tillsammans med MNEK och Mike Dunn) och ”You Don’t Know Me” (tillsammans med RAYE) har Jax Jones kommit att bli en av housevärldens största producenter, och på albumet ”Snacks” som släpptes i slutet av 2018 samarbetade han med artister som Tove Lo, Bebe Rexha och Martin Solveig.

Efter sommarens många festivalspelningar ger han sig i början av 2020 ut på en Europaturné. Vi förutspår att konserten på Vasateatern kommer att bli en av de ösigaste och svettiga spelningarna under hela året.


Sign up to the JAX JONES mailing list a href=https://umusic.co.uk/privacy.html target=_blankumusic.co.uk/privacy.htm/a
Godkänn nyhetsbrev från arrangören FKP Scorpio Sverige.

a href=http://www.fkpscorpio.se target=_blankwww.fkpscorpio.se/a

a href=http://www.vasateatern.se target=_blankwww.vasateatern.se/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-30 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: