Menu

Fork, Chapter 2: The End Tour

Stockholm

Vasateatern
onsdag, 4 mars 2020 kl:19:30

FORK
Chapter 2: The End Tour

Detta är a cappellagruppen Forks sista show! Drömresan, som fyra vänner startade i ett kök i Helsingfors år 1996, går nu mot sitt slut. I 23 år har vi rest jorden runt och sjungit för över en halv miljon glada fans. Men även drömmar måste ha ett slut och vi vill att slutet kommer då drömmen är som vackrast.

Vår drömresa tar slut i maj 2020. Innan det skall vi nu för sista gången fira allt det vi älskar publiken, musiken, kärleken och den bombastiska galenskapen i det hela.

“The End Tour” är turnén där vi förverkligar våra sista grandiosa idéer! Självklart är allting större och vackrare än någonsin tidigare… Vi vill såklart bjuda på lite av det bästa genom åren, men också på några av våra egna personliga favoritlåtar. Tillsammans med Finlands bästa ljus-, ljud-, kläddesigner och stylist vill vi drämma till med en show som inte lämnar någon oberörd!

Ännu en gång skall vi alla samlas och glada lyfta våra champagneglas, för en kort stund glömma allting annat och tillsammans göra världen lite lyckligare. Välkomna och fira detta sista år tillsammans med oss!

Med varma hälsningar,
FORK

För Chapter 1 och Chapter 3, besök a href=http://www.fork.fi target=_blankwww.fork.fi /a

a href=http://www.vasateatern.se target=_blankwww.vasateatern.se/a

Datum / Tid

onsdag, 4 mars 2020 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad