Menu

Nya Svenska Ord

Stockholm

Vasateatern
söndag, 22 november 2020 kl:18:00

Nya Svenska Ord
”En humorföreställning med David Sundin”

Åldersgräns 18 år
Ca. 90 min, ingen paus

David Sundin till Stockholm med sin nya standup-föreställning!

2020 åker komikern David Sundin ut på Sverigeturné med sin första stora egna standup-föreställning – Nya svenska ord. David är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med Nya Svenska Ord återvänder han till standup-scenen. Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik. Den 17 oktober kommer David till Vasateatern!

– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David Sundin. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva stulen fruktkompott – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.

Turnépremiären äger rum den 10 oktober i en lada i Gimo utanför Uppsala, orten där David växte upp. Därefter följer ytterligare 12 föreställningar i lite mer kända orter som tillexempel Stockholm, Malmö, Göteborg, Gävle och Linköping.

– Jag tycker det känns kul att börja i Gimo, på hemmaplan i trygghet och sen åka ut i landet. För det var ju så det blev, livet. Jag ser fram emot detta något ofantligt. Även om jag gör så otroligt mycket roliga saker så är det nog faktiskt så att det är när jag står på en standup-scen som jag har det som absolut roligast.

2020 blir ett stort år för David Sundin. Vid sidan av den nya standup-turnén är han aktuell som programledare för Melodifestivalen och med en ny säsong av TV-succén Bäst i Test. Dessutom blir det efter sommaren långfilmspremiär i Tomas Alfredsons nästa film Se upp för Jönssonligan där han spelar rollen som Harry.


a href=http://www.kahlo.se target=_blankwww.kahlo.se/a
a href=http://www.vasateatern.se target=_blankwww.vasateatern.se/a

Datum / Tid

söndag, 22 november 2020 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad