Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!

Tanblues

VasateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

TANBLUES
Tanblues är en fusion mellan persisk klassisk musik och den amerikanska bluesen. När dessa två stilar möts så kan det bara bli en gripande och mänsklig konsertupplevelse. Ett möte mellan två världar, två religioner, två kontinenter, två musikstilar och framförallt två framstående artister.

Tanblues är en magisk musikalisk upplevelse med superstjärnan Josette Bushell-Mingo och den renommerade musikern Tahmoures Pournazeri som du absolut inte vill missa. Tanblues är en fusion mellan persisk klassisk musik och den amerikanska bluesen. När dessa två stilar möts så kan det bara bli en gripande och mänsklig konsertupplevelse.

Tahmoures Pournazeri är en av Irans mest välkända kompositör och multiinstrumentalist med djupa rötter till den persiska traditionella musiken. Josette Bushell-Mingo är en eminent regissör, sångerska och skådespelerska. Dessutom så är Josette aktuell med ett uppskattat sommarprat på P1. Tillsammans hoppas de erövra bluesvärlden med en ny stil eller sammanföra två skilda världar. Med klassisk blues, texter från gamla persiska poeter, spirituell sufimusik och bland det viktigast här det traditionella instrumentet tanbur skapas en ny musikstil.

Detta är ett möte mellan två världar, två religioner, två kontinenter, två musikstilar och framförallt två framstående artister.

Konserten är ett samarbete mellan Riksteatern & Farhang


a href=http://www.farhang.nu target=_blankwww.farhang.nu/a
a href=http://www.vasateatern.se target=_blankwww.vasateatern.se/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-25 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: