Menu

KLAS HALLBERG - PEPTALK I OROSTIDER

Stockholm

Vasateatern
tisdag, 30 maj 2023 kl:15:00

Jag bjuder in till ett peptalk för dig som vill ge din personal en energikick och en påminnelse om att mitt i all osäkerhet och alla potentiella hot finns fungerande verksamheter och verkliga behov och verkliga värden att skapa.

Jag tycker mig märka att många människor upplever en diskrepans mellan den information de konsumerar i media och den verklighet de upplever på sitt jobb. De flesta av oss har mycket att göra på jobbet och siffrorna ser ganska bra ut och de flesta utmaningar hanteras på ett bra sätt, men när man slår på tv:n verkar det som att domedagen redan har passerat.

Därför bjuder jag in till ett peptalk där jag lovar att stirra några av våra samhällsutmaningar i vitögat, samtidigt som jag påminner som hur mycket resurser vi faktiskt har för att klara av dem. Jag bjuder på en slags allvarsam skrattfest där vi låter endorfinerna flöda och påminner oss om hur kapabla vi är att hantera utmaningar.

Jag VET att en del tycker att ”peptalk” är ett lite skitnödigt ord. Så jag vill därför vara mycket tydlig med att detta är ett ”icke skitnödigt” peptalk som inte duckar för svårigheter. Det blir inga "tänk positivt”-klyschor, och det blir ändå vansinnigt roligt. Du som har sett min show "Att leva innan man dör" kommer att känna igen förhållningssättet till livet och du kommer att få nya exempel kopplat till arbetslivet.

Kom vettja! /Klas

Spellängd: 90 minuter, ingen paus

Läs mer om Klas på www.klashallberg.se

För bokningar större än 15 pers, kontakta Scalateaterns biljettkassa 054 – 190080

Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Vasateatern Stockholm

Datum / Tid

tisdag, 30 maj 2023 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad