Menu

En stilla jul med Anders Ekborg

Stockholm

Vasateatern
fredag, 22 december 2023 kl:19:30

Traditionen och publiksuccen fortsätter!

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG

2023 är traditionen och publiksuccen En Stilla Jul tillbaka med en stor turne runt om i landet. Med sig har Anders sina fantastiska musiker på turnen och på väl valda orter gästas En stilla jul av Gunilla Backman. Premiären blir i Karlstad den 29 november och totalt blir det 19 konserter med final i Stockholm den 21-22 december.

En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare. Anders Ekborg är nu återigen aktuell med succen EN STILLA JUL.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Gustaf Henriksson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

EN STILLA jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.

Datum / Tid

fredag, 22 december 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad