Menu

Elyanna

Stockholm

Vasateatern
lördag, 7 december 2024 kl:20:00

Elyanna Konserten arrangeras av FKP Scorpio Åldersgräns: 18 år

Se en ikon växa rakt framför ögonen på er – Elyanna kommer förbi Sverige för en konsert som kommer få gåshuden att stanna permanent!

Elyanna, den palestinsk-chilenska sensationen som fängslar publiken med sin sömlösa blandning av arabisk musik, pop och R&B. Sångerskan har redan hunnit skapa historia genom hennes framträdande på Coachella där hon blev första att sjunga på arabiska, och därmed markerade en milstolpe i musikhistorien.

Med debutalbumet ”Woledto” fortsätter hon bevisa sin storhet och hur hon tänjer på gränserna. Det är med hennes förtrollande sång och tvåspråkiga flyt hon lyckas lyfta fram Mellanösterns kultur och samtidigt överskrida musikaliska gränser och fånga fansens hjärtan världen över.

Hon har utsetts till en av Rolling Stones 25 Rising New Artists of 2023 och hennes stjärnglans lyser klarare för varje framgång, inklusive en utsåld debutturne i Nordamerika och framträdanden på ABC News/Good Morning America. Som att det inte varit nog har hon prytt omslag till Billboard Arabia, Vogue Middle East och Galore Magazine, hyllats av kritiker med artiklar i bland annat Billboard, Vogue, Rolling Stone, NYLON och hennes musik har över 100 miljoner streams världen över.

Vi säger då det, missa inte när Elyanna kommer till Vasateatern 7 december!

Datum / Tid

lördag, 7 december 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Vasateatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad