Menu

Hybris Sommarfest

Stockholm

Vintervikens Trädgård
lördag, 26 augusti 2017 kl:13:00

Sommarfestival i Stockholm!


I sommar arrangerar skivbolaget Hybris tre minifestivaler i Vintervikens Trädgård. Belägen i en dalskänka ett stenkast från Alfred Nobels dynamitfabrik finner vi denna dolda oas i Aspudden, strax utanför Stockholm. På plats kommer det att bjudas på livemusik från den lovande svenska popscenen, både artister från Hybris men även utifrån.


INFO:
17 juni | 29 juli | 26 auguti - 15-22.
Mat och dryck finns på plats (medhavd dryck förbjuden)
3-dagarsbiljett: 250 kr
1-dagsbiljett: 120 kr
(inklusive efterfest på Heaven Up Here 17 juni +50 kr)


Lyssna på akterna här: open.spotifycom/user/hybrisrec/playlist/1NqEwQUbv1K3ZKv8heM9R4
Facebook-event: www.facebook.com/events/411393115899217/


Delagoon
Med inspiration från så väl Köpenhamns postpunkscen som den svenska indiescenen skapar Delagoon en punkigare version av drömpop. Det senaste året har bandet övertygat singel efter singel och varit namnet på mångas läppar.


Katohjärta
Umeåbandet släpper sitt efterlängtade debutalbum i vår. När de släppte EP:n ”Förlåt för igår det var kaos” slog bandet ner som en bomb och blev hyllade av svenska poppressen. Svensk pop när den är som bäst.


Lusid
Varmt, melankoliskt och levande. Med ett sound som doftar uppdaterat 60- och 70- tal släppte Lusid sin debutsingel ”Djävulen är” i april. ”"Djävulen är" är en ljuvlig debutsingel och vi väntar spänt på mer” - Musikguiden P3.


Many Voices Speak
Redan förra året presenterade sig Matilda Mård och hennes drömska röst på Hybris Sommarfest då hon sjöng tillsammans med Grapell. Sedan dess har hon släppt musik under namnet Many Voices Speak där hyllningarna räknats till många.


Melby
Stockholmsbandet Melby debuterade ifjol med den medryckande singeln Human, ett alster som av HYMN kallades “en av årets hittills bästa popsinglar”. Kvartettens luftiga, psykpop har jämförts med hyllade band som bland annat Amason och Dungen.


Nadja Evelina
Nadja Evelina är artisten uppväxt i metropolen Bollnäs, Hälsingland. Nadjas debutsingel från förra året - Finast utan filter - slog ned som en bomb och uppföljaren - Fastnat för dig - en duett med den unika svenska rockstjärnan Jonas Lundqvist, gick varm på Sveriges radio och hyllades på bloggar och i tidningar.


wy
Wy's musik är soundtracket till ångestens många ansikten. Ledsna gitarrer, pulserande synthar och texter om att aldrig känna sig bra nog utgör basen för Malmö-duons direkta sound som de själva kallar för gråtpop.


+ Fler akter tillkommer!
DJs: TBA

Datum / Tid

lördag, 26 augusti 2017 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Vintervikens Trädgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad