kl: 19:30

Jimmy Carr

Waterfront Congress CentreDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jimmy Carr åker på världssturné – kommer till Sverige i maj:

THE BEST OF, ULTIMATE, GOLD, GREATEST HITS TOUR

Engelske komikern Jimmy Carr har kultstatus hemma i Storbritannien och i USA och är ständigt på turné.  Nu har Carr samlat sina allra bästa skämt och blandat med helt nytt material för den ultimata ståupp-showen till sin nya världsturné. I maj kommer han till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Karlstad och Umeå.

The Independent skriver “Jimmy Carr is a world-class comedian… I envy his brilliance with words” och the Guardian kallar honom ”a comedy hero our times”. ”The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits Tour” är det allra bästa av Jimmy Carr. Han han kokat ner det vi älskar att skratta åt – och förfäras över.

– Jag ber aldrig om ursäkt för något av mina skämt. Jag har möjligen sagt att jag är ledsen om jag upprört någon, men det var ett skämt! Det bästa jag vet är att höra publiken skratta och sen i samma andetag dra efter andan när deras samvete säger dem att det där borde de inte ha skrattat åt, säger Jimmy Carr.

Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra. Han har själv sagt att han lider av skämt-Tourettes och förolämpar jämlikt, och av namnet på turnén framgår med all tydlighet att blygsamhet inte är en av hans dygder.

Det är tredje gången Carr kommer till Sverige – han har en stor, mycket trogen fanskara här och har uppträtt för utsålda hus inför en publik som kiknat av skratt. Under sin nästan tjugo år långa karriär har Jimmy Carr gjort nio utsålda turnéer, genomfört 2 000 shower och uppträtt för över 2 miljoner människor på fyra kontinenter. Han belönats med British Comedy Award för Bästa live-stand up-turné och nominerats till en Perrier Award.

Jimmy Carr “The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits Tour”

Föreställningen är ca 2 timmar lång med 20 minuters paus

Turnéplan
25 maj – Umeå  -  Idunteaterna
26 maj – Göteborg – Konserthuset
27 maj – Stockholm – Stockholm Waterfront Congress Centre
28 maj – Malmö – Slagthuset
31 maj – Västerås – Konserthuset

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-05-27 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jimmy Carr

Jimmy Carr, Hard Work & Laughter på Spotify

Laughing and Joking

Hard Work & Laughter

Jimmy Carr, The Rules of Comedy på Spotify

Laughing and Joking

The Rules of Comedy

Jimmy Carr, Relationships & Terrorism på Spotify

Laughing and Joking

Relationships & Terrorism

James Anthony Patrick "Jimmy" Carr, född 15 september 1972 i Hounslow, London, är brittisk komiker. Han är bland annat känd för sin svarta humor, sin uttryckslöshet och för att han ibland använder så kallade oneliners. Han är också författare, skådespelare och programledare i radio och tv.


Carr påbörjade sin karriär inom komedi 2000. Efter att han blivit en etablerad ståuppkomiker började Carr medverka i flera olika tv-program i den brittiska tv-kanalen Channel 4. Kanske mest uppmärksammad blev han som programledare i programmet 8 out of 10 Cats.