Menu

Dan & Phil - 2018 World Tour - Interactive Introverts

Stockholm

Waterfront Congress Centre
lördag, 16 juni 2018 kl:14:00

Dan och Phil presenterar sina nya show - Interactive Introverts.

Två internetnördar i rampljuset som skall ge folket vad de vill ha - en episk, interaktiv upplevelse av historier, roasts, battles och överraskningar som kommer få dig att skratta och gråta samtidigt som publiken har kontroll som aldrig tidigare!

Är du yngre än 14 år kommer du endast in tillsammans med sällskap över 18 år. Då vi genomsöker väskor ber vi om att ni tar med så lite som möjligt för att spara tid på plats. Vänligen kom i god tid innan föreställningen startar. Det är en 20 minuter lång paus i mitten av föreställningen. Fotografering och filmning är förbjudet. All elektronik måste stängas av under föreställningen.

Merchandise: Det kommer att säljas flera exklusiva produkter innan föreställningen.

VIP-biljett info:

Till varje föreställning finns det ett begränsat antal VIP-biljetter. En VIP-biljett ger dig bästa möjliga plats till showen, träff med Dan och Phil och exklusiva gåvor.
VIP-deltagare bör vara på plats 3,5 timmar innan showen startar. Du kommer få ett armband innan du blir visad till träffområdet. Alla VIP-deltagre kommer få träffa Dan och Phil och har då möjlighet att få något signerat och ta en selfie. Vänligen notera att det inte kommer finnas en professionell fotograf på plats så om du vill ta en bild, tag med egen kamera. Se även till att den är laddad och att det finns tillräckligt med utrymme. Efter att du har träffat Dan och Phil får du en gift bag som bland annat innehåller exklusiva turnégåvor, därefter tas ditt armband av utav någon från teamet.
VIP-områdena varierar från lokal till lokal, men där det är möjligt, kommer det hållas i rum stora nog för alla VIP-deltagare att hänga kvar tillsammans, signera gästboken och lyssna på en speciell playlist som är utvald av Dan och Phil.
VIP-deltagre får alltid de bästa platserna till showen, vanligtvis de främsta raderna närmast scen. Vänligen ta inte med några gåvor till Dan & Phil. De kommer tyvärr inte ha någon möjlighet att transportera dem hem efter turnén. Små brev och teckningar går däremot bra.

Vänligen notera att du kan endast komma in till VIP-området med ett armband.

Om Dan och Phil:

Daniel Howell och Phil Lester är två av världens största YouTube-stjärnor. De har gått från att producera sina egna roliga videos till att få presentera en show som vunnit pris på Radio Academy awards för BBC Radio 1, vara värdar för Brit awards, skapa app-spelet "The 7 Second Challenge" som hamnade på första plats i iTunes store och 2017 släppte de brädspelet "Thruth Bombs".
De stödjer även flera välgörenhetsorganisationer som Young Minds, Stand up to Cancer och Röda Korset.

I mars 2015 släppte Dan och Phil sin första bok, "The Amazing Book Is Not On Fire" som följdes av en stor, 75-städers internationell turné - "The Amazing Tour Is Not on Fire".
Boken blev snabbt bästsäljare på Sunday Times och New York Times Bestseller list och turnén är den största världsturnén någonsin av YouTube-stjärnor...tills nu

Datum / Tid

lördag, 16 juni 2018 kl: 14:00

Plats

Stockholm, Waterfront Congress Centre

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0 - 1170

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad