Menu

Eddie Izzard - Wunderbar

Stockholm

Waterfront Congress Centre
fredag, 5 april 2019 kl:20:00

Äntligen är han tillbaka!

Eddie Izzard – ”Wunderbar”

Det är fem år sedan Eddie Izzard sist begav sig ut på turné. Då satte han rekord med sin föreställning ”Force Majeur” som han uppträdde med på fyra olika språk i 45 länder och 50 amerikanska stater. Nästa år inleder han sin nya världsturné ”Wunderbar” – ett epitet som är lätt att sätta på Izzard själv.

Fröet till Izzards föreställning ”Wunderbar” såddes på teaterbåten La Nouvelle Seine i Paris där han började improvisera på franska. Eddie Izzard fortsatte sen till Berlin där han improviserade på tyska. När han nu kommer till Stockholm i april nästa är det slutresultatet – på engelska – som han bjuder på:

– Jag lovar att ha koll på språket innan jag går på, säger Eddie Izzard med ett skratt.

Eddie Izzard har gjort sig känd som en stor scenbegåvning; en mycket intelligent och säker standup-komiker som har otroligt lätt att improvisera – antingen när han själv plötsligt slås av en tanke eller när han plockar upp något från publiken.

Eddie Izzard har alltid varit politiskt aktivt men vad kanske inte så många i Sverige känner till är att han snart tar plats i Labour-partiets Nationella verkställande kommitté (NEC):

– Det är snart dags för mig att börja mitt politiska liv, men innan jag gör det vill jag ta tillfället i akt att ge min publik runt om i världen den bästa komedishow jag kan – speciellt nu i en tid av Brexit-hat och Trump-hat. Min nya show hanldar om allt ifrån människor under de senaste 100 000 åren till talande hundar och superhjältar i djurens värld. Jag ser verkligen fram emot att få möta min publik igen, säger Eddie Izzard.

Eddie Izzard – ”Wunderbar”
Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4 I Stockholm
Fredag 5 april 2019, kl 20.00
Showen är ca två timmar lång med paus och rekommenderas inte för nazister

Datum / Tid

fredag, 5 april 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Waterfront Congress Centre

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0 - 465

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad