Menu

Weeping Willows

Stockholm

Waterfront Congress Centre
lördag, 14 december 2019 kl:19:30

Weeping Willows gör det igen! I vinter är det dags för succén "Christmas Time Has Come Tour” att åka på turné för femte året i ordningen. Aftonbladet har beskrivit konceptet som ”Årets vackraste julkonsert” och den 30 november är det turnépremiär i Sandviken. Därefter följer konserter i Göteborg, Stockholm och Jönköping.

År 2014 släpptes det guldskivebelönade julalbumet ”Christmas Time Has Come” som följdes upp av en utsåld julturné runt om i Sverige. Succén återvände året efter, även då med ”lapp på biljettluckan”. Därefter tog bandet en paus från julen för att planera firandet av sitt 20-års jubileum. År 2017 återupptog Weeping Willows traditionen då de både släppte nytt material i form av minialbumet ”Snowflakes” och åkte på turné. Även den gången samt förra året spelade bandet inför utsålda hus.

I år är det femte gången ”årets vackraste julkonsert” är på turné där Weeping Willows bjuder på en blandning av låtar ur sin tjugotvå år långa karriär dock med tonvikt på "Christmas Time Has Come” och ”Snowflakes”.

Med på turnén följer även Anders Kappelin (bas).

Konserterna presenteras av Blixten & Co

Datum / Tid

lördag, 14 december 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Waterfront Congress Centre

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530kr - 740kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad