Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Konsert med Deva Premal & Miten med Manose

WaterfrontDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Spread the Word välkomnar artisterna Deva Premal och Miten med Manose och alla er vänner till en magisk afton med meditativ skönsång och stillhet vibrerande av kärlek!
Njut av Deva Premals själfyllda sång, Mitens inspirerande låtar och Manoses mästerliga flöjtspel.Tillsammans med sitt internationella band slår den här begåvade ensemblen en musikalisk bro mellan världens brus och djup meditation.


Stockholm Waterfront Congress Centre – möjligheternas mötesplats
I utvecklandet av en världens mest spektakulära anläggningar i en av världens mest spektakulära städer hade vi en väldigt tydlig ambition – vår skapelse skulle präglas av lika delar passion och professionalism. I slutändan handlar allt vi gör om att se till att våra kunders evenemang blir något utöver det vanliga. Ända från början har vi utgått från principen att allt är möjligt och att även den allra minsta detalj har betydelse – det gäller allt från hur byggnaden är konstruerad till hur vi hälsar våra kunder och deras besökare välkomna.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-04 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: