Menu

Live på WGC24 - Tommy Körberg

Stockholm

Wenner-Gren Center 24
fredag, 21 april 2023 kl:18:30

Upplev stjärnor från den svenska musikhimlen och middag högt över takåsarna när vi äntligen får välkomna er tillbaka till Live på WGC24 – årets mest eftertraktade musikupplevelse i Stockholm!
Musikkonceptet Live på WGC24 är tillbaka med vårens första spelningar. I vår fantastiska festvåning på Wenner-Gren Center i Stockholm, 24 våningar upp, erbjuder vi exklusiva och intima mat- och musikupplevelser med 360 graders vy över Stockholms skyline. Live på WGC24 är ett helt unikt koncept där ett 70-tal gäster får uppleva en exklusiv och intim livespelning tillsammans med en välkomponerad 3-rätters middag.
Med en av Sveriges största röster är Tommy Körberg en av vår tids absolut mest uppskattade artister.
1968 gjorde Tommy solodebut med albumet Nature Boy, som gav honom en Grammis samma år som ”Årets nykomling”. Året därpå vann han Melodifestivalen med låten ”Judy min vän”, som tog honom till Eurovision Song Contest där han slutade på en 9:onde plats. 1988 vann han Melodifestivalen igen, med hans kanske absolut mest framgångsrika låt ”Stad i ljus”.
Under sin karriär har Tommy även blivit en uppskattad och etablerad musikalartist där han medverkat i musikaler så som Les Misérables, Sound of Music och Chess. Han har även skådespelat en del där du kunnat se honom i Ronja Röverdotter, Gåsmamman och Finaste familjen.
Tommy har under sin tid som artist blivit en av Sveriges mest folkkära och populära artister och tagit emot flera priser, som Edvardpriset, Guldmasken och Cornelis Vreeswijk-stipendiet.
Live på WGC24 är ett helt unikt koncept med exklusiva konsert- och middagsupplevelser på våning 24 i Wenner-Gren Center. Här får ni uppleva en exklusiv och intim livespelning samtidigt som ni avnjuter en välkomponerad 3-rätters middag.
Förrätt
Jordärtskockssoppa med västerbottencreme & inlagd rödlök
Varmrätt
Kalventrecote, rödvinssås, haricoverts, café de paris smör, potatis & tryffelpuré
Dessert
Svenska bär med vit chokladmousse och tuile på ekologisk honung
Festvåningen WGC24 erbjuder en unik miljö med spektakulär vy över Stockholms takåsar. Live på WGC24 är ett avskalat koncept i intim krogmiljö där flera av den svenska artisteliten hunnit gästa under åren. Med endast ett 70-tal gäster bjuder artisten in till en personlig och intim spelning, där man kommer artisten riktigt nära.
Med en unik historia, spännande arkitektur och en fantastisk vy över Stockholm är WGC24 något alldeles extra. Innan och efter showen finns det möjlighet att mingla i baren som för tankarna till 60-talets James Bond eller Mad Men’s New York.
Den spektakulära utsikten kombinerat med matupplevelser och några av Sveriges mest folkkära artister gör detta till ett av vårens mest eftertraktade evenemang!

Datum / Tid

fredag, 21 april 2023 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Wenner-Gren Center 24

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

895kr - 1495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad