Menu

Live På Wgc24 - Jung

Stockholm

Wgc24
torsdag, 21 oktober 2021 kl:17:00

Med utsikt över Stockholm välkomnar nu WGC24 er till ett helt unikt koncept med exklusiva konsert- och middagsupplevelser med premiär den 7 oktober. På våning 24 gästas den intima matsalen av de folkkära artisterna Lisa Nilsson, JUNG, Loreen och Moneybrother.


Den spektakulära utsikten kombinerat med enastående musiker och smakupplevelser gör detta till ett av höstens mest eftertraktade evenemang.


Den 21 oktober välkomnar vi den älskade brödraduon JUNG på den intima scenen på Live på WGC24. Debutalbumet ”Dreamers” kom 2019 och Follow your heart blev en hit. JUNG hade redan på singlarna Wasteland och Let him go feat. Clara Mae presenterat sig med en maffig åttiotalsproduktion som innehöll element av folk, dance och R&B. Duon har idag över 50 miljoner streams och JUNG har släppt den första EPn i en triologi som kommer under året. På Jungle har bröderna Tom och Henrik Ljungqvist gått mot en mörkare ton, även om de ljusa syntharna och den karakteristiska sången känns igen. Förstklassig balearisk poplyx skrev DN och delade ut ett toppbetyg. Nu får vi äran att presentera bröderna på Live på WGC24 på en intim middag och med Stockholms skyline som utsikt.


I biljettpriset ingår inträde, konsert, 4-rättersmiddag och fördrink, och det går att köpa till ett vinpaket.


20 års-gräns


* 17.30 insläpp
* 19.00 middag
* Slut ca 22:30


Tänk på att ha din biljett redo vid insläpp.
Efter konserten är baren öppen och ni kan njuta av Stockholms skyline.

Datum / Tid

torsdag, 21 oktober 2021 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Wgc24

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad