Menu

Plura & Carla - Live på WGC24

Stockholm

Wgc24
lördag, 28 maj 2022 kl:18:30

Den 28 maj gästas Live på WGC24 av Plura & Carla.
Varmt välkommen till en exklusiv konsert- och middagsupplevelse på våning 24 i Wenner-Gren Center. I biljetten ingår en 3-rättersmiddag samt intim konsert.
Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.
Carla Jonsson är yngre bror till Plura och medgrundare till Eldkvarn, där han är spelar gitarr och regelbundet bidrar med låtar (exempelvis "Kungsholmskopplet" och "Susan") till bandet. Carla har även medverkat i matlagningsprogrammet "Pluras kök" i TV3, där Carla var ständig sidekick till Plura och dessutom spelade gitarr till matlagningen.
--
Entré från 16:00
Evenemanget börjar kl 18.30 och efter konserter håller WGC24’s bar med 360 grader utsikt över Stockholm öppet fram till kl 01.00
--
Kvällens meny
Förrätt
Gotländsk sparris från Stenhuse Gård med ramslök och brynt smör.
Varmrätt
Helstekt kalventrecote med rödvinssky och kryddsmör. Serveras med gratäng på potatis & den nya säsongens vitlök samt sallad på färska gröna bönor och rostad tomat.
Dessert
Svenska jordgubbar med vit chokladmousse, tuile på ekologisk honung och fänkål.

Datum / Tid

lördag, 28 maj 2022 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Wgc24

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1595kr - 1795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad