Menu

Närvaro-retreaten - Raka vägen hem

Stockholm

Yoga Folks
fredag, 9 oktober 2020 kl:18:00

Välkommen till en helg fylld av närvaro och avslappning.


Vi kommer att välja att resa raka vägen hem till varandet, det som är bortom våra egons begränsningar. Intentionen är kristallklar. Målet är att alla deltagare skall komma in i ett tillstånd bortom alla problem.
Många av oss har upplevt glimtar av det man kallar upplysning, satori, vakenhet, direkt erfarenhet av sanning. Självkännedom bortom alla tvivel.
Genom guidat själv-utforskande kommer vi till större klarhet från egna erfarenheter. Genom direkta upplevelser sätts tvivel åt sidan. Vi landar i ett stabilt vetande som ingen teori eller filosofi kan ge.


Om Kjell Gustafsson:


Kjell vet vem han är och han har en enastående förmåga att guida personer tillbaks till dem själva. Han arbetar genom att låta individerna utforska sig själva. Till sin hjälp använder han en kombination av förklaringsmodeller, historier och övningar.
Kjell har deltagit i många olika processer kring självkännedom och har ett brinnande intresse för enlightenment intensive, som han även håller kurser i.
Han har också hållit kurser i ledarskap, affärsutveckling, entreprenörskap, konflikthantering och coachat företagsledare kring förändringsprocesser.


Välkommen!

Datum / Tid

fredag, 9 oktober 2020 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Yoga Folks

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

2300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad