Menu

Pönkfest v.2

Sundsvall

Club Deströyer
lördag, 26 november 2022 kl:20:00

Pönkfest lever! I mars 2023 är det tre år sedan vi dagen innan Pönkfest v.2 skulle äga rum tog beslutet att ställa in kvällen pga sjuk bandmedlem samt något nytt virus som kom att kallas Covid-19, som innebar restriktioner med begränsad publikkapacitet. Resten kan vi. Inget var sig likt efter det.
Vi är därför väldigt glada över att kunna plocka upp denna punkkväll igen - med samma band som den inställda aftonen! För en kväll förvandlas Club Deströyer till punkens högborg. 4 band under en kväll! Mimikry, Lastkaj 14, No Fun At All och Ge Mig Idioten!
Ålder 18+
Mimikry
Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med 28(!) verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Bandet har över 100.000 unika Spotify-lyssnare per månad och människor över hela världen har streamat Mimikrys låtar mer än tjugo miljoner gånger.
No Fun At All
Stilbildande skatepunkbandet No Fun At All bildades under tidigt 90-tal i västmanländska Skinnskatteberg och blev för många det första bandet man kom att associera med den nya USA-inspirerade musikvågen. Detta segmenterades tidigt med EP:n ”Visions” på då okända men numera klassiska skivbolaget Burning Heart. Efter att ha legat i framkant för hela scenen i många år med världsturner så upplöstes bandet 2001. Efter små sporadiska återföreningar under mitten av 00-talet så kom den riktiga återföreningen 2014 och sedan dess har bandet aktivt turnerat runt halva jordklotet. Däremot har hemmaplan hamnat lite lagt i skymundan – därför kan vi nu stolt presentera NFAA till Sundsvall och Pönkfest!
Lastkaj 14
Den svenska trallpunkens just nu kanske ihärdigaste banérförare gästar Pönkfest! Vi hälsar Lastkaj 14 varmt välkomna till Sundsvall! Sedan debut-EP:n ”På Andra Sidan Horisonten” som släpptes 2004 har de gjort sig ett namn inom genren. I och med deras fjärde album ”Becksvart” (2017) fick de en helt ny lyssnarskara som tillsammans med ett flitigt turnerande gjort att Lastkaj 14 idag står som ett av de absolut största punkbanden i Sverige. Melodiös två-taktspunk när det är som bäst!
Ge Mig Idioten
Vad vore en Pönkfest i Sönnsvall utan en lokal akt?
Bandet beskriver sin musik som "skitsnabb Sönnsvallspönk med lite rock, lite hardcore och alltid lite för snabbt". En rättvis beskrivning tycker vi. Punk som punk lät en bit in på 80-talet och för tankarna till såväl KSMB som Dead Kennedys.

Datum / Tid

lördag, 26 november 2022 kl: 20:00

Plats

Sundsvall, Club Deströyer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad